TUOTTEET

ES Harmonien myyntituotteet ja valmistajat on valittu huolella. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme mielipiteitä sekä koulutusten kautta tutustuneet ja testanneet alan myyntituotteita. 

Pyrimme jatkuvasti etsimään Suomessa valmistettuja tuotteita, joita voimme myydä ylpeydellä

Saat tuotteista -15% alennusta hoidon yhteydessä

Gerard's Cosmetic

Gerard's kosmetiikkatuotteet ovat parabeenittomia.

Gerard's on Italialainen kosmetiikkasarja, jonka tavoite on kehittää luonnon kanssa tasapainossa ja harmoniassa olevaa kosmetiikkaa. 

Franciacortan turmeltumattomalla luontoalueella vuonna 1970 perustettu Gerard's on alusta asti toiminut kauneuden ja hyvinvoinnin puolesta.

Tuotteiden laatu pohjautuu viidenkymmenenvuoden kokemukseen ja tuotekehitykseen, jota tehdään synergiassa luonnon kanssa.

No75 Kollageeni

Tuotteet sisältävät ainoastaan patentoitua puhdasta hydrolisoitua kollageenia (bioaktiivisia kollageenipeptidejä), hyaluronihappoa ja C-vitamiinia.

Tuote ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita eikä säilöntäaineita.

Tuotesarja on luonnollinen sekä terveellinen keino hidastaa ikääntymisen merkkejä.

"Minulle on tärkeää, että tuotteissa käyttämäni raaka-aineet ovat luonnollisia, puhtaita ja turvallisia. Tärkeää on myös, että myymieni tuotteiden vaikutuksista on olemassa tieteellistä näyttöä ja voin turvallisin mielin suositella näitä ystävilleni ja asiakkaille - aikuisille naisille ja miehille." Hyvinvointiterveisin, Minna Paulamäki.

Karkelon sukka

Karkelon sukka on suomalainen perheyritys.

Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat Suomessa.

Palvelualtis ja osaava henkilökunta valmistaa laadukkaat, merilevää ja sinkkiä sisältävät sukat. Materiaali suojaa ihoa, merilevällä on tulehdusta vähentävä vaikutus.

Sinkkikuitu hylkii bakteereja estäen sienten ja tulehduksien syntymistä. 

Polyesteri siirtää kosteuden tehokkaasti iholta, mikä vähentää rakkojen ja hankaumien syntymistä.

Sopii diabeetikoille, psoriaatikoille, turvonneille sekä hikoileville, kuiville ja halkeileville jaloille

Sukat kestävät tärkeän 60 asteen konepesun.

Klipsutin

~Kaunis apu asuihin~

Klipsutin on upean perheyrityksen avainlipputuote.

Klipsutin valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa. Tuotteet ovat kestäviä ja turvallisia käyttää myös ihon lähellä, niistä ei vapaudu lainkaan nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Klipsuttimen avulla voit helposti kiinnittää napittoman neuletakin ja asettaa lempihuivisi kauniisti haluamallasi tavalla. Klipsuttimella saat myös roikkuvalle mekolle ryhtiä tai voit nostaa sen helmaa.

Iloiset varpaat

Tuotemerkki on laadukas jalkaterveyteen keskittyvä brändi, yli 20 vuoden kokemuksella.

Meidän ostetuimpia tuotteitamme ovat lampaanvilla, varpaiden ihon ja nivelpintojen suojaamiseen sekä hautumien ehkäisyyn ja hoitoon.

Superkantapää voide, karheille, kuiville ja halkeileville jaloille ja erityisesti kantapäille tarkoitettu erikoisvoide. Jo kerran päivässä käytettynä se tuottaa tulosta muutamassa päivässä. Sopii myös diabeetikoille. Ureaa 25 %

Qen CCC~voide

Qen CCC on meikkivoide, ihonhoitovoide, aurinkosuoja

- Paranneltu BB voide

- Ihonhoitovoide

- Aurinkosuoja

CCC voide antaa tehokkaan SPF50-aurinkosuojan. Hoitaa ihoa tasapainottaen ihon toimintoja. 

Voiteen väripigmentit on kapseloitu, joten ne eivät pääse sekoittumaan tuotteen voidepohjaan. Tämä estää hapettumista ja lisää tuptteen käyttöaika. Iholle levitettäessä värikapselit rikkoontuvat ja vapautuneet pigmentit antavat tuotteelle sävyn.

Made in 7 heaven

Tampereella pienerissä valmistetut Made in 7 Heaven tuotteet ovat täynnä luonnollisia raaka-aineita ja ovatkin vegaanisia. Niissä yhdistyy sekä artesaaniosaaminen että kehittäjän ammattitaito.

 Made in 7 Heaven kotimaisuuden lisäksi minimoi jätteiden määrää ja panostaa kierrätettävyyteen, joka on huomioitu tuotepakkauksissa.

Unioninkatu 29, 00170 Helsinki
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita